Diensten

Gelaats- en lichaamsbehandelingen

Bij Marjolein's Nails & Beautykeet kunt u terecht voor diverse gelaats-en lichaamsbehandelingen. De eerste keer dat u Bij Marjolein's Nails & Beauty keet bent wordt er na een kort intake-gesprek een huidanalyse gemaakt. Zo wordt de beste behandeling voor uw huid samengesteld. Ook kunt u hierbij aangeven wat u verwacht van de behandeling en wat het doel is van uw bezoek. De behandelingen zijn zowel voor dames als heren.

Acrylnagels

Vindt u het belangrijk om mooie nagels en verzorgde handen of voeten te hebben, maar breken, scheuren of groeien uw natuurlijke nagels gewoon niet goed genoeg, dan zijn kunstnagels wellicht een optie voor u. Kunstnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de acryl alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips.

Pedicure

Bij Marjolein's Nails & Beautykeet kunt u ook terecht voor een pedicure behandeling. Heeft u last van uw voeten dan zal iedere stap die u zet pijn veroorzaken. Het is dan zeker het overwegen waard eens een afspraak te maken met een pedicure. Deze kan u snel en pijnloos van deze problemen verlossen en u advies geven over verschillende voetverzorgende producten.

Hairextensions

Ook is het mogelijk om in de Nails & Beautykeet Hairextensions te laten inzeten. Om het gewenste resultaat te bereiken kunt u via mij een afspraak maken met Marleen Markman. Zei is gespecialiseerd in het inzeten en verzorgen van extensions. Vooraf maakt zij met u een afspraak voor een intake om te kijken welke extensions het beste passen bij uw wensen. Voor meer informatie over prijzen en specificaties kunt u hier kijken.