De Nails & Beautykeet

Welkom Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf...

Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem een keer dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen in de 'Beautykeet'.

Op deze site vind je alle informatie over de behandelingen en de producten die in de salon gebruikt worden. Tijdens de behandeling wordt een huidanalyse gedaan zodat u ook thuis de juiste producten kunt gebruiken.

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook u zult dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een heerlijke ontspannende behandeling. Laat u meenemen op een mediterrane en oosterse reis van ontspanning in een sfeervolle ambiance van schoonheid!

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure kunt u bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, massages en acne behandelingen.

Ervaar het zelf, en stap in het leven met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.

Uw schoonheidsspecialiste,

De specialiste

Ik ben Marjolein Markman en ik heb sinds Januari 2009 mijn eigen schoonheidssalon. Het is een mooie sfeervolle salon, waar huidverzorging, persoonlijke aandacht en een heerlijk rustmoment samenkomen. Ik wil u tijdens een heerlijke behandeling lekker laten ontspannen.

Ook de man heet ik van harte welkom in mijn salon. Want ook voor hem zijn er speciale gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en verzorgingsproducten.

Afspraak maken?
Ik behandel cliënten alleen op afspraak! Wilt u een afspraak maken, dan kunt u mij bellen of mailen. Omdat ik mijn cliënten alle aandacht wil geven tijdens de behandeling, kan het zijn dat ik u niet te woord kan staan, u kunt dan mijn voicemail treffen. In dit geval wil ik u verzoeken om een bericht achter te laten, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.