Producten

Oriflame, natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit!

Oriflame gelooft in schoonheid zoals de natuur dat bedoeld heeft. Haar uitgangspunt is dan ook altijd geweest dat natuurlijk beter is dan synthetisch en Oriflame heeft nog nooit producten of ingrediënten getest of laten testen op dieren. Geïnspireerd door de ongecompliceerde schoonheid van de vrouw en met nadruk op natuurlijke ingrediënten en materialen, produceert Oriflame nu al meer dan vijfenveertig jaar echt natuurlijke cosmetica.

Dankzij de sterk wisselende seizoenen is Zweden rijk aan kruiden en planten met een heilzame en schoonheidsbevorderende werking. Omdat veel planten moeten zien te overleven in donkere, strenge winters bevatten zij vitamines en zuren. Het is dan ook niet verwonderlijk dan veel van de ingrediënten van Zweedse bodem afkomstig zijn. Oriflame is er trots op dat ze de wijsheid van de natuur kunnen combineren met het beste van de wetenschap!

Over Oriflame

Oriflame is in 1967 opgericht door twee broers en een vriend, en is nu een internationaal beautybedrijf met directe verkoop in meer dan 60 landen wereldwijd. Het uitgebreide assortiment van natuurlijke, innovatieve schoonheidsproducten wordt uitgebracht door een sales force van ongeveer 3,6 miljoen onafhankelijke adviseuses, die samen een jaarlijkse verkoop creëren van meer dan 1,5 miljard euro.

Wilt u meer te weten komen over de schoonheidsproducten die ik gebruik en verkoop. Dan kunt u ten alletijden vrijblijvend contact opnemen met mij. Of neem een kijkje bij Oriflame zelf.